Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları, Göz Hastalıkları Nedir? Göz Hastalıkları Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar? Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları Yorumlar ve Şikayetler, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları Randevu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne Nasıl Gidilir? Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Yol Tarifi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Polikliniği İletişim ve Adres Bilgilerini araştırarak bu makalede sizlere yardımcı olmaya çalıştık.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları Hakkında
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları ile başta Van ili olmak üzere çevre illere hizmet vermektedir. Van’ın merkez ilçesinde yer alan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi 1992 yılında kurulmuş olup o tarihten beri hastalara şifa dağıtmak için çaba sarf etmektedir. Hastane, hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı sağlık kuruluşlarından biridir. Hastane, uluslararası akreditasyon kuruluşu JCI tarafından akredite edilmiştir. Bu akreditasyon, hastanenin uluslararası standartlarda hizmet verdiğini göstermektedir. 1000’den fazla yatak kapasitesine sahip olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi, alanında uzman ekibiyle modern hizmet kampüsünde son teknoloji ile donatılmış tıbbi cihazlarla hijyenik bir ortamda hastalara hizmet vermektedir.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları listesini vermeden önce dilerseniz kısaca göz hastalıkları bilim dalı hakkında bilgi verelim.
Göz Hastalıkları Nedir?
Göz hastalıkları bölümü, gözlerde meydana gelen her türlü sağlık sorunun teşhis ve tedavisi ile ilgilenen tıp dalıdır. Göz merceğinde, göz zarında, gözyaşı kanallarında, göz kapaklarında ve gözü saran sinir dokularında oluşan her türlü rahatsızlık göz hastalıkları bölümü içerisinde incelenir.
Çevresel ya da genetik faktörlere bağlı olarak çeşitli göz hastalıkları oluşabilmektedir. Hastalığın teşhisi , seyri ve tedavi süreci farklılıklar gösterir. Erken teşhis ile kolayca tedavi edilebilen göz hastalıkları bazı durumlarda istenmeyen şekillerde sonuçlanabilir. Bazı durumlarda kimi zaman kalıcı hasar oluştururken kimi zaman sadece birkaç gün sürer. Bu nedenle senede bir kez olarak göz kontrolü yaptırmak oldukça önemlidir.
En basit göz kaşıntısından tutunda körlüğe neden olabilen tüm rahatsızlıklar göz hastalıkları olarak adlandırılır. Doğru tanı uzman hekimler tarafından yapılan test ya da muayeneler sayesinde belirlenir.
Göz Hastalıkları Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar?
- Katarakt
- Renk Körlüğü
- Göz Kuruluğu
- Göz Tembelliği
- Göz Yorgunluğu
- Göz Kızarıklığı
- Gece Körlüğü
- Şaşılık
- Gözde uçuşan cisimler
- Presbiyopi
- Nistagmus
- Üveit
- Glokom ( Göz tansiyonu)
- Retinit
- Alerjik Konjonktivit
Birimler
- GENEL GÖZ MUAYENESİ
- KATARAKT VE LENS
- KONTAKT LENS
- ÇOCUK GÖZ SAĞLIĞI
- REFRAKTİF CERRAHİ (Gözlükten kurtulma)
- ŞAŞILIK
- KORNEA VE OKÜLER YÜZEY
- GLOKOM (GÖZ TANSİYONU)
- UVEA-BEHÇET
- TIBBİ RETİNA
- VİTREO-RETİNAL CERRAHİ
- OKÜLOPLASTİK CERRAHİ
- ELEKTRODİAGNOSTİK
- NÖROOFTALMOLOJİ
- OKÜLER ONKOLOJİ
Yapılan Cerrahi Operasyonlar
- KATARAKT CERRAHİSİ
- KORNEA NAKLİ
- GÖZ KAPAĞI VE ESTETİK CERRAHİSİ
- KONJENİTAL KATARAKT CERRAHİSİ
- ŞAŞILIK CERRAHİSİ
- EXCİMER LASER CERRAHİSİ (Gözlükten kurtulma)
- VİTREO-RETİNAL CERRAHİLER (RETİNA DEKOLMANI VS)
- ROP CERRAHİSİ
- GLOKOM CERRAHİSİ (TRABEKÜLEKTOMİ VE VALV CERRAHİSİ)
- OKÜLER ONKOLOJİ CERRAHİSİ
- İNTRAVİTREAL ENJEKSİYONLAR
- ARGON LASER FOTOKOAGÜLASYON UYGULAMALARI
Yapılan Tetkikler
- Korneal topografi
- Görme alanı
- Optik koherens tomografi (Ön arka)
- VEP-ERG
- OCT Anjiografi
- Fokometre
- Pnömometre
- Otorefraktokeratometre
- Hess ve Lee perdesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları
Doç. Dr. MUHAMMED BATUR Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı
Doç. Dr. ERBİL SEVEN Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı
Doç. Dr. SEREK TEKİN Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı
Doç. Dr. ONUR GÖKMEN Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları Yorumlar ve Şikayetler
Siz değerli ziyaretçilerimiz Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları hakkındaki deneyim, istek ve görüşlerinizi altta bulunan yorumlar kutusuna yazarak konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen diğer ziyaretçilerimize yardımcı olabilirsiniz.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları Randevu Al
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp merkezi resmi internet sitesinin online randevu bölümünden veya 0 850 305 65 65 numaralı telefonu tuşlayarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Doktorları ve tarih seçiminden sonra hafta içi her gün randevu alabilirsiniz.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne Nasıl Gidilir?
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi‘ne gitmek isteyen hastalar, aşağıda listesini verdiğimiz şehir merkezinde faaliyet gösteren Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait hat ve numaralı otobüslere binerek ulaşım imkanı sağlayabilirler.
- BF-100 – BÖLGE HASTANESİ – YYÜ HASTANESİ – F TİPİ CEZAEVİ
- 641 – F TİPİ CEZAEVİ (YYÜ TOKİ)
- 540 – İKİNİSAN CADDESİ – YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
- 541 – BEŞYOL KAMPÜS – YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
- 542 – MARAŞ CADDESİ – YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
- 543 – İSKELE MAHALLESİ – YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
- E-1 – EDREMİT TOKİLER – YYÜ EKSPRES HATTI
Hastaneye ulaşım için alternatif olarak şehir merkezinde faaliyet gösteren minibüs ve ticari taksiler tercih edilebilir. Özel araçlar ile hastaneye gitmek isteyen hastalar için açık otopark mevcuttur. Özel araç ile gelen hastalar aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak yol tarifi alabilirler.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Yol Tarifi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne Nasıl Gidebilirim? diye düşünüyorsanız yol tarifi için TIKLAYIN.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Polikliniği İletişim Bilgileri & Adres
Adres: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi 65000 Kampüs / VAN
Tel: 0 850 305 65 65
E-mail : [email protected]
İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer bir makalemizde Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Doktorları, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Doktorları Randevu, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Doktorları Yorumlar ve Şikayetler, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Nasıl Gidilir? Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yol Tarifi, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği İletişim ve Adres bilgilerine yer verdik.